Precis när jag la huvudet på kudden igår kväll så hörde jag Milou hosta, inget konstigt med det eftersom hon fortfarande är hostig och snorig, men strax efter hörde jag att det kom en spya. Så jag gick upp och tände lampan och så va det bara att ta av henne, tur i oturen så hade det bara kommit på hennes täcke så det tog jag bort, och så fick hon duscha av sig.
 
Hon va lite orolig och sa ojojoj och när hon fick se det så börja hon gråta lite, men det gick över fort och hon va såklart överlycklig att hon fick komma upp och duscha. 
 
När det va avklarat så va hon givetvis pigg så jag drog hennes säng intill våran och starta lite barnprogram och tänkte att hon kunde få kolla en stund. Jag tänkte att hon nog kräktes för hon har så mycket slem just nu. Fråga om hon ville ha en flaska vilket hon ville men sa det inte lika entusiastiskt som hon brukar. Hon drack halva och sen ville hon inte ha mer. Strax efter kom nästa spya i 2 omgångar.
 
David låg i "sitt" rum och sov eftersom han jobbar långa pass hela helgen nu så jag ringde till honom och sa att jag behöver hjälp. Denna gången va det på madrassen, golvet och våran madrass. Han fick ta Milou och duscha av igen medan jag städa upp allt. När hon va klar i duschen så läste dom en bok medan jag fixa det sista och under den tiden kom ännu en spya i 2 omgångar. Så det va bara att börja om igen.
 
Tillsist lyckades jag städa klart, bädda om hennes säng med en provisorisk madrass och Milou va ren. Hon va ju såklart inte alls trött så jag starta återigen barnprogram en stund och efter ett tag bad hon om en flaska. Jag gjorde en och hon fick behålla det denna gången. Sen gick resten av natten bra.
 
På dagen så åt hon gaska dåligt men det i sig är inte heller konstigt för hon är hård i magen igen och då brukar hon äta lite sämre. Det har inte märks på henne heller varken före eller efter att hon är dålig. Idag är hon glad och pigg också. 
Häromdagen va vi på lekplatsen och Milou hittar givetvis till rönnbären direkt...
 
Vi skulle egentligen åkt ut till mina föräldrar idag och spenderat dagen där. Tänkte att vi skulle försöka vara ute större delen och leta efter en gran på deras mark, men så blev det ju inte nu då.
 
Istället har förmiddagen gått åt till storstädning för att vara säker på att allt är borta och så passa jag på att köra hela lägenheten när jag ändå höll på. Tvättmaskinen går också varm efter nattens bravader. 
 
Tänkte i alla fall att vi ska gå ut en stund på området bara när hon vaknat och käkat mellis beroende på hur hon mår, för att få lite frisk luft åtminstone. Sen när det börjat mörkna så ska vi klä granen. Min pappa hade nämligen fixat en till oss som han kom med förut. Jag sa att vi skulle ha en liten gran i år bara för att jag känner att jag inte orkar riktigt, vilket jag inte har gjort med något direkt i år, men hans definition på liten är inte samma som min kan man säga hehe.
 
På tal om det så i år har jag verkligen inga julkänslor alls. Jag har inte varit så taggad eller haft ork för att pynta och ha mig utan har mer tvingat mig själv till det bara för att det ska vara så. Det känns lite tråkigt för man vill ju ändå vara glad och komma i stämning för Milous skull och för ens egen såklart. Hoppas det känns lite mer på julafton åtminstone.
 
Håller tummarna för att det inte kommer några fler spyor nu så att hon är frisk till jul. Undrar dock om det är magsjuka eftersom hon forfarande är hård i magen och inte har bajsat varken igår eller idag. Kan dom vara hårda i magen trots magsjuka?

Kommentera

Publiceras ej