I samarbete med Prenumeration.se
 
Idag är det exakt en vecka kvar till julafton hörrni. Hur ligger ni till med julklappsinköpen? Brukar ni vara ute i god tid eller är ni sista minuten shoppare? Dom senaste åren har jag faktiskt varit ute i god tid och i år är jag klar för längesen. Vi har ju bestämt att vi endast köper till barnen numera så det blir inte så många julklappar att köpa längre, vilket är skönt. Jag tycker alltid det är så svårt att veta vad man ska köpa till dom vuxna.
 
Men idag har jag ett tips till er som ska köpa något till en mormor, farfar, mamma eller någon annan släkting som tycker om att läsa. Det är nämligen så att jag har fått äran att samarbeta med Prenumeration.se där dom jämför olika prenumerationer, däribland tidningsprenumerationer. Om jag skulle ha köpt en julklapp till min farmor så skulle jag ha kollat in en prenumeration på Allt om trädgård eftersom hon tycker om blommor väldigt mycket och hon läser väldigt mycket. Till mamma så hade det blivit Lantliv eller Sköna hem, till mormor hade blivit Allers och David Illustrerad vetenskap. Jag själv hade valt Sköna hem eller Allt i hemmet eftersom jag tycker att det är ett bra sätt att få inspiritation. 
 
Jag tror faktiskt att jag hade hittat en passande prenumeration till alla vuxna som jag firar jul med även fast intressena är väldigt olika, för det finns hur mycket som helst att välja på.
 
Känner du någon som ska få barn det kommande året? Då finns vi föräldrar eller mama till exempel. Hur bra är det inte att få några månaders tips innan bebisen ska komma? För detta är ju faktiskt en julklapp som man har både nytta och nöje av ett par månader efter julen också. Dessutom så är det inte speciellt dyrt heller.
 
Jag vet inte hur många som köper böcker och tidningar längre sedan allt kom elektroniskt men jag själv uppskattar en gammal hederlig bok. Det är något speciellt med att krypa upp och läsa en vanlig bok och kunna slänga bort mobilen, eller bara sitta och bläddra i tidningar och dricka en kopp te under en filt, jag gillar det. 
 
Vad gillar ni bäst, den riktiga tidningen/boken eller elektroniskt?

Kommentera

Publiceras ej