Som jag skrev i inlägget om beauty boxarna så är mina vanliga hudvårdsprodukter slut sedan läge och jag har i stället använt lite grejer jag fått från boxarna. 
 
Jag har dock beställt nytt nu som skulle kommit i Fredags men inte har anlänt ännu, förhoppningsvis kommer det i morgon. Min hud är verkligen torr och skriker efter återfuktning!
 
Så idag testa jag en sheetmask som jag fick från Glossybox, jag har aldrig testat det tidigare så jag tyckte att det skulle bli intressant.
 
Det första som slog mig när jag öppna förpackningen va hur gott denna luktar! Nästa sak va hur kletig den är 😂
Men den va riktigt skön att få på sig och kylde lite grann. Jo jag har den över hela ansiktet men den va lite stor för mitt face så jag tryckte inte ut hela för det hade bara hamnat i håret, nu gjorde det lite grann ändå men jag har inte hunnit duscha ännu så det gör inget.
 
Försökte trycka ut alla luftbubblor med men kände mig lite stressad så jag har rättat till lite i efterhand. 
 
Nu när jag tog av den så stod det att man skulle massera in det som är kvar så det gjorde jag och jag känner mig riktigt fräsch i ansiktet nu efter. Vet inte hur det kommer att kännas när det torkat in ordentligt för det har det inte gjort ännu, men förhoppningsvis återfuktad.
 
Jag gillar idén med en färdig mask som bara är att lägga på ansiktet, sen plocka av och massera in det som är kvar. Så mycket smidigare än lermasken jag har som man dels måste blanda till själv, sen kleta ut i ansiktet och sen tvätta av med vatten. Den är skön, men inte så smidig.
 
Nu måste jag springa till förskolan och hämta Milou!
#ansiktsmask, #hudvård, #sheetmask,

Kommentera

Publiceras ej