Så i morgon är det alltså självaste julafton...
Det känns inte alls, men jag hoppas på att komma i stämning ikväll för då ska vi spela uppestittarkvällen med grannen och hans tjej. Om inte annat så kommer det väl i morgon när vi väl är på plats hos mina föräldrar.
 
Idag vakna Milou klockan 5 (ska tillägga att hon inte somna fören halv 10 igår kväll också) och vi har varit uppe sen strax efter 6. Vi hade en riktig mysmorgon i soffan innan frukost. När vi va klara körde jag ut henne till mina föräldrar så jag kunde få handla lite inför ikväll, städa av lite snabbt och duscha i lugn och ro. Ska åka till dom om någon timme tänkte jag då hon borde ha vaknat, sen ska vi hänga där en stund innan vi ska hem och förbereda inför kvällen.
Nu kommer jag mest troligen inte skriva något mer här fören nästa år då det är ganska fullt upp från och med i morgon. I mellandagarna åker nämligen jag och Milou med mina föräldrar till Branäs för en liten minisemester, hoppas på snö! David får stanna hemma eftersom han jobbar som vanligt... Sen är det i stort sett nyårsafton när vi kommer hem.
 
Så jag tänkte bara kika in och säga God jul & gott nytt år egentligen. 
Hoppas ni får en fin jul och nyår, ta hand om er själva och alla andra som kan behöva det, och så får vi hoppas på en grym start av det nya året.

Kommentera

Publiceras ej