I Torsdags åkte vi till Västerås för att ha adventsmys med Davids pappas familj. Dom brukar ha en sån helg eftersom alla firar jul så utspritt, så då samlas alla syskon på den sidan och umgås. 
 
Det har varit intensivt men roligt såklart. Men med 7 småbarn i åldrarna 0-4 år så blir det högljutt och livligt och sen med 3 hundar på det varav en gärna vill vara med och låta så blir man ganska trött i huvudet. 
 
Milou sover dessutom dåligt varje gång vi är där, jag antar att hon gör det för att det blir nytt för henne varje gång eftersom vi är där ganska sällan och hon träffar dom så sällan. Så det blir ju nytt ställe och nya människor varje gång kan man tänka. Sen när alla är där samtidigt så blir det ju väldigt mycket. 
 
Milou är dessutom inne i en väldigt mammig period just nu och det blev ju ännu intensivare där borta med så mycket människor. Hon lämna knappt min sida, inte frivilligt i alla fall så jag fick ju inte riktigt slappna av några längre stunder heller.
 
Jag har varit trött i både kropp och huvud hela helgen kan man säga. Bilden nedan sammanfattar väl ganska bra hur jag känt mig, blurrig och helt borta utan att kunna tänka klart typ.
 
På Lördagen åkte vi till Davids mamma en sväng som vi brukar när vi är där uppe så vi får träffa henne också. Det va behövligt att komma ifrån det livliga lite och få landa en stund. Verka som att Milou tyckte det med för här våga hon leka lite mer och det verka som att hon kunde slappna av lite när det inte va så mycket runt omkring henne hela tiden.
 
Vi kom hem igår tidig eftermiddag och då va vi helt slut alla 3. Milou va inte rolig att lägga på kvällen då hon antagligen va övertrött och så har hon sovit dåligt i natt. Vi gick upp kl halv 10 idag men jag är lika trött för det. 
 
Nu sover hon middag och jag ska bara sitta i soffan och kolla youtube tills hon vaknar. 
 
Sen när hon vaknat ska vi hämta upp min bror och så ska vi 3 åka och fira min mormor som fyllde år i helgen. 
 
Vad har ni gjort i helgen?

Kommentera

Publiceras ej