Så många år blev jag idag. Dagen till ära så är jag sjuk, tack ödet.... 
Blev sjuk redan igår men mådde något bättre redan idag i alla fall. Blev inget firande som ni kanske förstår då, jag sköt fram det till helgen eftersom jag räkna med att vara frisk då. David har också varit sjuk och Milou mest snorig men dom sa att hon verkat lite dämpad på förskolan idag så vi får väl se hur det går helt enkelt. 
 
Det lilla firandet vi haft är att david hade fixat till min "tron", med andra ord min hörna i soffan som jag alltid sitter på. Där hade han fixat till det med filtar och kuddar så det skulle bli mysigt och sen fixa han te och smörgåsar till mig som jag fick när jag hade lämnat lillan på förskolan och så tände han ett ljus.
 
Eftersom det är min dag så fick jag bestämma vad vi ska äta, jag valde hämtmat från en kinarestaurang. Sen på sena eftermiddagen kom grannen med en slags tårta så vi fika lite. Milou va nöjd i alla fall att hennes crush kom över. Hon fick helt plötsligt energi och va glad och busig. 
Här har ni en bild som är tagen på mig för 26 år sedan. Gud vad längesen det låter, och vad gammal man låter när man säger så. Jag har dock ingen åldersnoja och är relativt säker på att jag inte kommer att få det heller fören jag börjar bli gammal på riktigt. Men det jag kommer noja över då är väl att dö ifrån Milou egentligen.
 
Hur som.. 
 
Tänk att på denna bilden är jag 2 år.
Tänk att jag idag har en egen dotter som är i nästan samma ålder som jag är på bilden.
Känns så sjukt när man väl tänker på det. Men också helt fantastiskt. Jag är så tacksam.
Vad mer kan man önska sig? 
Att få vara frisk såklart. (och då menar jag inte från förkylning och feber, vilket i och för sig hade varit skönt det med)
 
När jag kolla igenom gamla bilder på mig så inser jag att Milou blir mer och mer lik mig. Det va ju bara David förut och det har lixom suttit i mitt huvud att hon bara är lik honom. Men idag insåg jag att hon har en hel del från mig med, i alla fall från hur jag såg ut när jag va liten. 
 
Har också insett att jag är expert på att få allting att handla om Milou på ett eller annat sätt. Va bara tvungen att nämna det när jag insåg vad jag hade tänkt att avsluta med här ovan. Är det bara jag eller fler mammor/föräldrar som är så?
 
Nu ska jag sova och hoppas på att må ännu lite bättre i morgon!

Kommentera

Publiceras ej