Lämnade Milou på förskolan för en stund sen, på vägen dit blev hon distraherad av en grävmaskin som vi stod och kolla på ett tag. Tillräckligt länge för att vi nästan blev sena.
 
Även idag blev personalen förvånad över att hon kom, vet inte om David bara ändrade tiderna i appen eller om han faktiskt sa till om det igår. I vilket fall så känns det alltid retligt och jag får lite dåligt samvete gentemot personalen. Men nu är det bara nästa vecka som kan krångla också, sen är det slut på det.
 
David tar nämligen 2 veckors semester efter det sen den 1 September börjar han ett nytt jobb igen. Eller ja, nytt och nytt, han ska tillbaka till sitt gamla jobb fast han blir ansvarig för sin avdelning den här gången och har en 90% tjänst. Får väl hoppas att det varar denna gången, han har varit tydlig med sina krav och vad som måste förbättras för att det ska funka. Bara att hålla alla tummar och tår.
 
För tillfället är allt som åker "bi" enligt Milou. Bil ifall ni inte förstod det 😉
 
I skrivande stund sitter jag med en kopp kaffe och Diablo som trajar på min mage och försöker smyga sig upp på den och stå rätt i ansiktet. Ska kolla lite youtube och ta det lugnt en stund, får se om jag ska försöka få något vettigt gjort innan jobbet eller om jag bara ska passa på att njuta av tystnaden och lugnet.
#Tisdag, #life, #livet, #vardag., #vardagen,

Kommentera

Publiceras ej