Idag har vi varit trötta hela familjen. Klockan 4 i natt/morse vakna Milou och klockan halv 6 gick jag in och la mig i Davids spelrum så jag skulle få lite sömn. Efter det hade hon sovit lite till och från.
 
Hon sov dock 3 timmar ungefär på dagen så hon fick väl igen lite sömn och vi fick ett par timmar att vila upp oss lite grann.
 
Gick ner och köpte en burk katrinplommon medan hon sov så idag har det kommit ut lite i alla fall och det va hårt. Det va inte alls lika besvärligt att lägga henne idag heller även om det tog en liten stund.
 
Hur som helst. Fick besök av en väninna och hennes son en stund idag, vi bestämde oss för att vi och barnen skulle ge oss ut i skogen och leta svamp. Vi båda tycker det är mysigt att göra när det regnar lite.
 
Men det blev inte så mysigt då det va svårt för Milou att gå så jag fick bära henne större delen av tiden och kompisens son som är lite äldre tröttna efter en stund och ville åka hem. Så det blev tungt och lite gnälligt men det va skönt att komma ut en stund i alla fall. Vi behövde det verkligen.
 
Blev en lite lyxigare kvällsmat i alla fall enligt min mening. Jag tycker verkligen om kantareller.
 
Nu ska jag kolla färdigt på en film som jag påbörjat innan det är dags för mig att sova. Kommande vecka jobbar jag förmiddag och går upp runt 5 tiden så det blir tidiga kvällar för min del.
 
Hoppas verkligen att Milou sover inatt nu med.
#Söndag, #skogen, #skogensguld, #skogspromenad,

Kommentera

Publiceras ej