Ny vecka och jag jobbar eftermiddag vilket betyder att jag lämnar Milou på dagis i samband med att dom äter lunch där så att hennes sömn inte blir förstörd. Innan dom berätta att jag fick göra så så blev det ju nästan alltid att jag fick väcka henne när vi skulle gå dit vilket såklart inte kändes bra då hon aldrig fick sova färdigt. 
 
Hon är tillbaka på sin vanliga förskola igen vilket också känns skönt då den ligger knappt 5 minuters gångavstånd från oss. Det blev dock lite retligt då vi tydligen hade fyllt i preliminära tider innan sommaruppehållet och tiderna jag fyllde i igår hade inte registrerats så dom trodde inte att hon skulle komma idag. Men det löste sig i alla fall. 
 
Jag dubbelkolla även så att det stämde att jag fick lämna henne den tiden då det känns lite konstigt eftersom jag tänker att man alltid lämnar i samband med att man åker till jobbet, men det stämde. Och så slänger jag ur mig:
- Okej bra jag ville bara dubbelkolla så ni inte tror att jag bara går hem och chillar nu eller något hehe
 
Ta en minut och bara registrera vad jag sa där...
 
Självklart går jag ju hem och chillar när jag väl har tid till det! Sen passar jag också på att få saker gjort här hemma. Det jag mena va ju givetvis att det inte är därför jag lämnar henne den tiden, utan för att det blir bäst för henne. Ibland önskar jag bara att jag kunde tänka ett steg till innan jag säger något.
 
 
Har ju inte visat upp kläderna jag beställde från boohoo heller men dessa byxor är därifrån i alla fall. Ska säga att dom va tunnare än jag trodde, jag trodde att det skulle vara byxor lixom men dom är mer som tights. T-shirten är från beställningen jag la på Best secret. Jag undrar om jag slarvar med att läsa vad det är för material när jag beställer för det är ganska ofta jag blir förvånad faktiskt 😆 Kan även tillägga att kläderna jag har på bilden i förra inlägget är från boohoo också, det är en body och en lite längre kjol.
 
#boohoo,

Kommentera

Publiceras ej