Tänkte att jag kan visa upp resterande av kläderna jag beställde från Boohoo utöver dom jag hade på mig i några tidigare inlägg. Ber om ursäkt i förväg för den skitiga spegeln som Milou är och kladdar på, men orka inte ansträngningen att göra rent den nu heller 😅
 
 
 
 
 
Denna kjolen köpte jag i 2 pack tillsammans med den jag har på mig i inlägget med den vita bodyn. Exakt likadana förutom att denna ska vara någon slags skinnimitation.
Jag gillar midjebälten så köpte ett trepack i olika färger som egentligen inte är till för att ha så högt upp misstänker jag, men jag kan bara göra hål själv, blev även en kedja att ha i midjan när man vill framhäva figuren helt enkelt.
 
Köpte även ett par cykelbyxor som jag tänker är bra att ha under lite kortare kjolar eller klänningar istället för mina minishorts, gissar att cykelbyxor är skönare. Sen va det även 2 plagg till som jag inte tyckte satt bra på mig så dom ska jag sälja vidare då frakten tillbaka tydligen va dyr. Orkade inte engagera mig så mycket i det.
#accecoarer, #boohoo, #kläder, #mode,

Kommentera

Publiceras ej