I helgen va det dags igen, kampen mellan Davids pappas sida och hans pappas systers sida. Det va deras tur att hålla i det så vi befann oss någonstans runt Åkersstyckersbruk. Som vanligt avgjordes det på sista grenen, men i år förlora vi. Lika kul ändå dock och alltid lika spännande att se vad dom hittat på för tävlingsgrenar. 
 
För att förklara lite närmare så fixar dom det så kallade Stavem märsterskapet varje år för att hela familjen på bådas sidor ska ta sig tid minst en gång om året och träffas. Bra idé tycker jag och mycket roligt, alla är tävlingsinriktade så det blir en riktig kamp varje gång också. Då är det alltså så att Davids pappas sida består av han och hans fru med alla deras barn ihop plus respektive som tävlar mot hans pappas systers sida där det är samma sak. Sen är alla deras barbarn med också, alltså våra barn, men adom är så små än så länge så dom får leka lite efter att vi är klara med grenarna.
 
Domarna är ju alltså Davids farfar och hans fru då, så det ska bli så opartiskt som möjligt eftersom han är pappa till båda sidor.
 
Vi åkte redan i Fredags men då med siktet på Västerås för att hälsa på Davids mamma först en sväng och sedan åkte vi vidare till Surahammar där Davids pappa bor, där sov vi över innan det va dags att åka vidare på Lördagen.
 
Bild som Davids mamma tog i helgen
 
Ska säga att även om det va kul i helgen så va det lite jobbigt då Milou började bli snorig i Torsdags och antagligen inte mått så bra då hon varit ganska slö och gnällig, sen blev även jag snorig i Fredags. Så både jag och Milou har varit lite halvdana hela helgen och är det fortfarande. 
 
Dessutom sov vi varken skönt eller bra där borta så det va faktiskt väldigt skönt att komma hem igår igen. Vi va helt slut allihopa. 
 
Har ni haft en bra helg? 😊

Kommentera

Publiceras ej