Vi tror vi har kommit på vad som orsakat den dåliga sömnen det senaste. Det verkar som att Milou är förstoppad. Har sett att hon håller emot när bajset verkar vara på gång men har inte tänkt så mycket mer på det utan antagit att hon bajsat på dagis eller kanske hemma senare på dagen, har ju inte haft jätte koll på det där denna veckan eftersom jag jobbat eftermiddag och alltså bara träffat henne ca 2 timmar på förmiddagen varje dag. Tror även att det är därför hon har varit gnällig, hon har antagligen jätte ont i magen stackarn. 
 
Har även lagt märke till att hon inte ätit så bra och inte verkat ha någon större matlust, vilket man ju kan förstå nu då. Hon ville inte ens ha välling nu ikväll. 
 
David la henne för ca en timme sedan och hon börja gråta direkt, så kom han ut och sa att det verkar som att hon har ont i magen och då koppla vi det båda två. Jag satte mig och massera magen på henne och märkte då att det gjorde ont, kände även som en klump på ett ställe så det måste vara att hon är förstoppad. 
 
Kan inte riktigt minnas när jag bytte bajsblöja senast är det värsta men jag tycker inte att det känns så längesedan. Typ igår eller förrgår, men jag minns inte riktigt. När jag tänker på nätterna så tror jag det är sedan i Tisdags eller Onsdags som hon vaknat upp och gnällt. 
 
Hon ligger fortfarande och bara gråter. Usch tycker så synd om henne och hoppas verkligen att det släpper snart.
Åkte lite fyrhjuling med morbror idag 😀

Kommentera

Publiceras ej