Då är vi inne på den sista sommar månaden och när jag väl reflektera över det idag så känns det som vanligt som att sommaren bara svischat förbi. Men jag kan ändå tycka att jag hunnit njuta lite av den i år trots att jag jobbat. Det är dessutom bara 3 veckor som återstår av mitt sommarjobb nu, efter det tänkte jag och David ta den sista veckan i Augusti som en semestervecka tillsammans hela familjen, så vi hinner umgås lite och kanske hitta på något, eller kanske bara vara, hur det än blir så ska vi försöka njuta av 1 veckas kvalité tid tillsammans i alla fall.

Dom senaste helgerna har jag knappt hunnit med, det har känts som Fredag övergick direkt till Söndag och sen jobb igen. 

I helgen har det varit relativt lugnt, tog en mini utflykt i Lördags till ett ställe som heter Norrqvarn där det finns en grej som heter barnens minikanal vilket är en miniatyr av Göta kanal där barnen kan hyra en liten båt och dra runt i dom små kanalerna eller bara leka med vattnet. Väldigt mysigt ställe.

Milou va mest intresserad av att bada dock, det är ju bland det roligaste hon vet hehe

 

Idag har vi haft besök av kompisar till David som hade vägarna förbi efter att dom varit på resande fot ett tag, tror dom är kvar än. (Jag lägger Milou i skrivande stund) 

När dom har åkt ska jag nog bara kolla några avsnitt av Suits som kommit med en ny säsong, innan jag lägger mig.

Eventuellt att jag ska fixa sticklingarna från ampeliljan, får se lite vad jag känner för.

Har ni haft en bra helg?

Kommentera

Publiceras ej