Jodå jag lever.. Har bara varit sämst på att uppdatera. Blir glest mellan gångerna men har varit en del det senaste som kommit i vägen och så tröttheten då som vanligt. Men nu är jag här i alla fall. 🙂

På senaste tiden har jag varit pigg i sinnet och vill gärna greja med saker men kroppen har satt stopp i form av värk och smärta i rygg och höfter vilket har gjort mig väldigt rastlös och frustrerad. Idag har jag haft och har fortfarande foglossningen från helvetet enligt mig själv. Ilar som fan i vänstra höften och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen eftersom det inte gör någon skillnad om jag står, sitter, ligger eller går.

Hur som helst så underbar som han är min Carl-David så ville han ju hjälpa mig och fixade därför en hemmagjord rullstol som jag kan glida omkring på. Då blir inte kroppen överansträngd (har nog kört med den lite för mycket det senaste nämligen) och jag kan greja bäst jag vill, super bra! 

Hur snygg?! Haha

Man tager vad man haver hehe. Den funka bra blev lite krångligt över mattor och trösklar bara men helt klart så underlätta den 😁

Blev dock bara någon timme eller 2 som jag använde den eftersom jag har något fruktansvärt ont idag som sagt. 

Blir vila resten av dagen i alla fall, hoppas på att det går över lite så jag får sova inatt åtminstone. Så hoppas jag på nya tag i morgon igen.