I helgen va vi i Västerås för årets Sm (Stavem mästerskap). Det är alltså en tävling mellan Davids pappas sida och hans fasters sida. En kul familjen grej dom börjat med för att se till att alla tar sig tid att träffas och sådär. Riktigt kul och mysigt är det. Det blir lixom en heldags aktivitet med tävlingar och mat osv.

I år höll våran sida i det och vi vann 😁
Vinnarbilden, finn ett fel......

Ja Milou hamna mitt i champagne strålen.. stackars unge! Alkoholfri åtminstone men usch vad synd jag tyckte om henne! Hon blev verkligen chockad och rädd. Bara dagen innan va hon ute i sitt första regn och redan då va hon lite smått förvånad. 

Minst sagt kan man ju säga att hon är riktigt invigd i Sm då hehe...

Under dessa dagar fick hon även en snorig puss av sin söta lilla kusin som skulle ta hand om henne och kolla till henne, och i Måndags märkte vi att hon börja bli sjuk. Så hon är väldigt snorig och har också haft feber. Men igår börja hon bli bättre och piggare tack och lov. 

Såhär söt är man trots att man är sjuk 😊

I onsdags börja jag känna som att jag höll på att bli sjuk och mycket riktigt så hade jag feber och värk i hela kroppen igår och även jag blev himla snorig. Är något bättre idag men inte mycket. Hoppas det släpper snabbt på mig med. Hatar att vara sjuk och igår orka jag knappt ta hand om lillan utan det fick bli en pappa och dotter dag. 

Om jag orkar så ska vi ut till mina föräldrar idag och prova dopklänning. Hoppas på att hon ska kunna ha den jag hade, men hon är både äldre och större än vad jag va så vi får väl se, har en reserv från Davids sida ifall den inte passar 🙂